"Bij met eerste competitiedoelpunt"

MAANDAG, 24 SEPTEMBER 2012, 07:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Net als vorig seizoen was ook De Sutter nu weer beslissend tegen Zulte-Waregem. "Mijn ploegmaats zeggen allemaal dat ik hier moet komen spelen en misschien moet ik echt wel voor Zulte Waregem tekenen", aldus een blije De Sutter.


"Dan scoor ik om de twee weken. (lacht) Ik ben alleszins ontzettend blij met mijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. Oké, ik vierde niet uitbundig, maar zo ben ik. Altijd rustig."

Tegen Milan moest de speler nog verstek geven wegens een blessure aan de adductoren: "Door die kwetsuur was het al drieënhalve week geleden dat ik nog een echte match had gespeeld. Ik was al fit tegen Milan, maar toen maakte de coach een tactische keuze."

"In de competitie liep het tot nu toe niet zoals we wilden. Hadden we terug gelijk gespeeld, dan had de concurrentie daar weer van kunnen profiteren. De punten worden achteraf natuurlijk nog gedeeld, maar een ploeg als Club Brugge mag je niet zomaar laten gaan."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.