Reacties Jovanovic, Deschacht en Nuytinck

ZONDAG, 23 SEPTEMBER 2012, 08:27 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Het was een moeilijke match. Ik ben blij met mijn assist, maar ik ben niet echt tevreden wat mijn eigen match betreft. Ik weet dat ik beter kan, maar het is niet makkelijk nu ik vooral op de flank speel", aldus Jovanovic.


"Ik moet helpen meeverdedigen en het vraagt veel krachten om dan nog op tijd opnieuw in de zestien te zijn. Intussen tel ik al zes assists, ik had liever enkele doelpunten meer gehad, maar voorlopig stelt het me tevreden."

*****

Nuytinck: "Het is allemaal nog wat zoeken en aanpassen. Je mag niet vergeten dat ik hier altijd nog maar een paar weken ben, het is nog allemaal nieuw voor mij. De supporters moeten begrijpen dat er wat tijd nodig is om automatismen te vinden."

"Het was moeilijk voetballen vanavond. Zulte Waregem zakte terug en dat maakte het niet simpel. Het was een zware week, maar aangezien we al een paar keer gelijk speelden in de competitie was het belangrijk om deze match te winnen en de drie punten te pakken."

*****

Deschacht: "Tegen Genk, Lierse en ook vanavond had ik een goeie voorzet in de benen. Het klopt dat ik niet veel mee naar voor trek, maar als ik de ploeg op die manier kan helpen, vind ik dat wel plezant."

"Chapeau voor Sasha trouwens want het was een moeilijke voorzet die nog botste. Maar hij hield hem perfect laag, het doelpunt was technisch perfect uitgevoerd."

"Toch was de nul houden voor mij persoonlijk het belangrijkste vanavond en jammer genoeg zijn we daar niet in geslaagd. Het eerste tegendoelpunt was te vermijden en bij de tweede goal hadden ze het geluk wat aan hun kant. Na een lastige match in Milaan en een vermoeiende reis wilden we absoluut opnieuw de drie punten in de Belgische competitie. Vanavond hebben we bewezen dat we ook resoluut voor het kampioenschap gaan. Als we hier hadden verloren, bleven we achter met een 3 op 12, we hadden die drie punten dus wel absoluut nodig ..."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.