Beloften winnen van Leuven (2-3)

VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 2012, 21:23 - Michaël

Vrijdagavond in het Koning Boudewijnstadion te Brussel hebben de Paars-wit beloften hun wedstrijd tegen Leuven kunnen winnen met 2-3. De Anderlechtdoelpunten werden gemaakt door Kabasele en Luckermans.

De beloften kwamen in de 36ste minuut op achterstand toen Yagan de 1-0 in de netten kon werken. Pas in de tweede helft kon Anderlecht de situatie ombuigen. Kabasele scoorde niet alleen gelijkmaker in de 58ste minuut, maar ook de 1-2 een dikke 5 minuten later. Toen was Paars-wit helemaal op dreef want 5 minuten na de 1-2 werd het al 1-3, dit dankzij Luckermans. Leuven kon nog de 2-3 scoren maar daar bleef het dan bij.

Score: 2-3
Doelpunten: 36' Yagan (1-0), 58' Kabasele (1-1), 64' Kabasele (1-2), 69' Luckermans (1-3), 82' Cools (2-3)

OHL begon de wedstrijd met: Michiels, Yavuz, Bastiaens, Severino Da Silva, Vermeylen, Kempeneers, Verbist, Bracke, Dessers, H'Maidat, Yagan

Anderlecht: Roef, Diarra, Mbemba, Heylen, Matthys, Sterckx, Henen (46' Luckermans), De Bruyn (46' Kawaya), Alvarez, Canesin Matos, Kabasele