Mbokani wordt rust gegund

ZATERDAG, 15 SEPTEMBER 2012, 10:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Mbokani keerde pas donderdag terug uit Congo en zal er tegen Lierse niet bij zijn. De Congolees speelde er een interland tegen Equatoriaal Guinea en bleef daarna enkele dagen langer in het land om privézaken te regelen.


"Dieu had toestemming om na de interland enkele dagen langer in Congo te blijven om privé-zaken te regelen. Dat was al voorzien voor zijn vertrek. Hij trainde vandaag (gisteren, nvdr.) voor het eerst en daarna was het aan de coach om te beslissen.", aldus zijn makelaar.

Manager Van Holsbeeck begrijpt zijn trainer: "Het is logisch dat Dieu er niet bij is. We verwachten zo vaak dat hij een topprestatie aflevert en dan moet je hem af en toe wat rust gunnen ook. Dinsdag is er het duel tegen AC Milan. Dat is een match voor Mbokani, want daar leeft hij voor. Herinner je zijn uitstekende prestaties met Standard tegen Liverpool in de Champions League? Hopelijk kan hij dat straks ook brengen."

Bron: Het Nieuwsblad





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.