Selectie: Lierse - Anderlecht

VRIJDAG, 14 SEPTEMBER 2012, 15:34 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Van den Brom heeft deze namiddag zijn selectie vrijgegeven voor de wedstrijd van morgen tegen Lierse. Deze verplaatsing wordt het debuut voor Bram Nuytinck. De wedstrijd vindt plaats in het Lisp, aftrap om 18u.


Zoals reeds gemeld kan John van den Brom kan geen beroep doen op de geblesseerden Cheikhou Kouyate en Denis Odoi: "De blessure is gelukkig wel niet ernstig. Lierse komt nog net iets te vroeg en aangezien we voldoende alternatieven hebben willen we ook geen risico’s nemen met Cheikhou."

Odoi wordt vervangen door Gillet: "Tegen Genk deed hij het daar heel goed tijdens de tweede helft en we kunnen er ook niet omheen dat Guillaume die positie ook bij de Rode Duivels goed invult."

Tom De Sutter en Olivier Deschacht trainen opnieuw mee met de groep en zijn speelklaar voor de partij tegen Lierse. Ook Lucas Biglia maakt deel uit van de selectie, ook al had hij een trip van 24u er op zitten.

Het lijkt er dus op dat, op enkele spelers na, van den Brom met zijn gewone ploeg start: "De competitie is voor ons een doel, net zoals de Champions League. Het is niet onze bedoeling om deze competitie als minder te benaderen en al in functie te spelen van de partij tegen Milan. We zullen zaterdag met onze sterkst mogelijk kern naar het Lisp trekken. Momenteel telt enkel Lierse, daarna pas denken we aan Milan."

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhász, Kaminski, Kanu, Kljestan, Mbokani, Molins, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Safari, Vargas en Wasilewski.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.