Praet in top 50 'football wonderkids'

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 20:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het maandblad World Soccer publiceerde een lijst van 50 toptalenten die dicht bij een grote doorbraak staan. Hierbij is één Belg en het is dan ook nog eens een Anderlecht-speler: Dennis Praet.


"Praet nam een intelligente beslissing door een tussenstap bij Anderlecht te verkiezen boven een vertrek naar Engeland, Spanje of Duitsland. Bovendien staat de Belgische topclub erom bekend zijn jeugdspelers een kans te geven. Denk maar aan Paul Van Himst, Enzo Scifo en Vincent Kompany."

"De sterke punten van de middenvelder zijn ongetwijfeld zijn spelinzicht, zijn goede lange pass, zijn uitstekende controle over de bal en de opmerkelijke kwaliteit om nooit overhaast tewerk te gaan. Het tempo dicteren is zijn tweede natuur. Aan zijn linkervoet en afwerking voor doel kan er nog wel geschaafd worden. Als hij daarin slaagt is hij helemaal klaar om een onmisbare pion te worden voor zijn club en de Rode Duivels."

Andere talenten op die lijst zijn bijvoorbeeld de Braziliaan Oscar van Chelsea, Luke Shaw van Southampton en Suso van Liverpool.

Bron: www.nr10.be, World Soccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.