Nuytinck: "Voel me al helemaal thuis"

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 18:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Anderlecht is een heel warme club, ik ben hier heel goed opgevangen. En wat een knap complex hier in Neerpede, je kan het echt niet vergelijken met mijn ex-club. Ik voel me hier al helemaal thuis", aldus de Nederlander.


Bram was amper bij Anderlecht aan de slag of hij mocht al aandraven voor Jong Oranje waar hij ook nog eens scoorde: "Ik heb wel een beetje een neus voor doelpunten. Af en toe pik ik mijn goaltje mee, dat was ook al bij NEC het geval."

De vraag is of de aanwinst tegen Lierse al ingezet zal worden: "We zullen zien wat de coach beslist. Ik voel me er alvast klaar voor."

Een aantal jaar geleden voetbalde met Arnold Kruiswijk nog een andere Nederlander bij de Brusselse landskampioen. Een groot succes was dat niet. "Moet ik me daar zorgen over maken ? Ik denk het niet. Arnold is een andere persoon en voetbalde hier in een andere periode. Nee, daar maak ik me niet de minste zorgen over."

Anderlecht was niet de enige ploeg die interesse toonde in Bram, zo kon hij anderhalf jaar geleden richting het Spaanse Osasuna. "Die interesse kwam ietsje te vroeg, intussen ben ik meer volwassen en voelde ik me echt klaar om de stap te zetten. De aanbieding van Sporting kwam echt op een perfect moment. Zelfs al had Anderlecht zich niet geplaatst voor de Champions League, dan nog had ik hier willen voetballen."

bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.