Kan Anderlecht potten breken in CL?

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 12:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Zes jaar geleden is het dat Anderlecht voor het laatst in de Champions League stond. Nu pakt de site Bleacher Report uit al zou Anderlecht wel eens de verrassing van het tornooi kunnen worden.


De site ziet daarbij voornamelijk Mbokani als sleutelfiguur: "Mbokani is in topvorm, hij scoorde al vier goals in drie Europese matchen en lijkt helemaal terug na mislukte avonturen bij AS Monaco en Wolfsburg. Door hem is ook Milan Jovanovic terug aan de oppervlakte gekomen."

"Beiden maakten furore bij Standard maar mislukten in het buitenland. Nu ze terug samen spelen hebben ze allebei opnieuw hun niveau gevonden. Naast het aanvalsduo is ook Lucas Biglia een man om in de gaten te houden. Hij voegt een zekere flair toe aan het spel van Anderlecht."

Maar de groepsfase overleven, dat is haast onmogelijk: "In de Champions League-poules krijgen ze met AC Milan, Zenit Sint-Petersburg en Malaga drie goede opponenten, maar het gebrek aan Champions League-ervaring bij Zenit en Malaga kan wel eens goed uitpakken voor de Belgische landskampioen. Als Anderlecht een resultaat kan boeken tegen het zwalpende AC Milan, dan mogen de Belgen dromen van de knock-outfases."

Bron: VoetbalNieuws.be, Bleacher Report



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.