Praet: "Leuke matchen om te spelen"

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 07:15 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet en Massimo Bruno stonden beiden op het veld tegen Wolfsburg. Praet kwam dicht bij een doelpunt maar de lat stond in de weg. Bruno daarentegen kon wel zijn doelpunt meepikken.


Dennis Praet: "Dit zijn leuke wedstrijden om te spelen omdat ze van een heel goed niveau zijn. Niet vergeten toch dat Wolfsburg één van de beste ploegen is van Duitsland. Het is voor ons allemaal een uitstekende kans om nog iets bij te leren."

Praet moest nu wel bij de beloften aan de slag na geproefd te hebben van het niveau van eerste klasse: "Ik vind het helemaal niet moeilijk om af en toe opnieuw met de beloften te spelen. Ik sta nog goed met beide voetjes op de grond."

Massimo Bruno: "Ik heb me volledig gegeven en dat we op het einde van de rit achterblijven met nul punten, dat is wel wat teleurstellend. Het doet goed om zo'n matchen te kunnen spelen, het zijn interessante wedstrijden, echte topmatchen én extra speelminuten."

Sinds de CL-kwalificatiematch tegen Limassol kent iedereen Massimo Bruno: "Maar daarom heb ik nog geen ander statuut bij de beloftenploeg. Misschien is er wat meer vertrouwen in ons, maar voor de rest is alles hetzelfde. Zaterdag wacht ons nog Lierse en eerst en vooral moet ik op training opnieuw bewijzen dat ik mijn plaatsje bij de 18 waard ben."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.