Peeters: "Mooi leermoment voor beloften"

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 07:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Een overwinning tegen Wolfsburg zat er in, maar het lukte paars-wit niet om nog enkele keren te scoren. Toch houdt René Peeters een goed gevoel over aan de wedstrijd.


"Ik wist dat we een onevenwicht in de ploeg hadden. We hadden veel aanvallende spelers bij het begin van de wedstrijd en dan weet je dat ook de verdedigende taken vervuld zullen moeten worden. Alleen was dat laatste te weinig het geval. Aan de rust hebben we dan bijgestuurd en in de tweede helft zijn we met een totaal andere mentaliteit het veld opgekomen."

"Ik verwachtte me aan een stevige ploeg. Wolfsburg heeft bij momenten ook getoond dat ze kwaliteit hebben. Wij hadden vaak te weinig diepgang zonder bal, maakten steeds weer de moeilijke keuzes. We maakten het ons gewoon moeilijk als dat niet nodig was."

"Maar ik denk dat we in de tweede helft getoond hebben dat ook zij in de problemen komen als ze onder druk komen te staan. Natuurlijk moet je dan ook dat tikkeltje geluk aan je zijde hebben, en dat was er vandaag jammer genoeg niet bij."

"Het is het type wedstrijd dat we zelf graag hebben. Een match van een goed niveau waarin we kunnen tonen wat we waard zijn. Ik denk dat sommigen getoond hebben dat ze het niveau hebben. Dit was opnieuw een mooi leermoment voor onze beloften. Het was leuker geweest hadden we een puntje gepakt, maar het is nu eenmaal zo."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.