Nuytinck: "Dit is een bijzondere transfer"

WOENSDAG, 5 SEPTEMBER 2012, 14:12 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Nuytinck bevindt zich op dit ogenblik in Nederland ter voorbereiding van de wedstrijd tegen Oostenrijk met Jong Oranje. Toch maakte de Nederlander even tijd vrij voor een interview en sprak ie vrijuit over zijn transfer naar RSCA.


"Dit is een bijzondere transfer. Ik heb twaalf jaar bij NEC gezeten. Dan maak je zo’n transfer naar een topclub in België en je mag Champions League spelen."

Wat voor gevoel heeft de Nederlander met RSCA: "Ik heb een mooi gevoel. Het trainingscomplex is verschrikkelijk mooi, het is helemaal nieuw. Het station gaf ook een hele goede indruk op mij. Het is een warme club en eerlijke mensen. Mijn eerste indruk is gewoon goed ja."

De Champions League staat voor de deur met ploegen als Milan en Zenit die toch van een ander kaliber zijn dan de ploegen uit de Eredivisie: "Maar dat wil ik juist, daar voetbal ik voor. Ik wil zo hoog mogelijk voetballen dus dit is een goede stap voor mij."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.