Cofidis Cup: Anderlecht loot Boussu Dour

DINSDAG, 4 SEPTEMBER 2012, 18:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond om 18u30 heeft de loting van de Cofidis Cup (Beker van België nvdr.) plaatsgevonden en dit voor de 1/16 finales. RSC Anderlecht zal op 26 september om 20u30 thuis uitkomen tegen R.Boussu Dour Borinage (2e klasse).


In het seizoen 2008/2009 kon Boussu Dour Borinage na winst in de eindrondes promotie afdwingen naar Tweede klasse. Met 6 punten staat de tegenstander op dit moment tweede in het klassement.

Kan Anderlecht doorstoten naar de 1/8 finale, dan moet het uitkomen tegen de winnaar van het duel KV Mechelen - R.Ent.Bertrigeoise. Als halve finale is Anderlecht - Standaard mogelijk, Anderlecht vermijdt Club Brugge tot de finale.

Op 28 november staan de 1/8ste finales op het programma. Vanaf de kwartfinales wordt er met heen- en terugwedstrijden gewerkt en dit op 12 december en 16 januari. De halve finales worden gespeeld op 30 januari en 2 maart.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.