Vandenbempt hard voor Anderlecht

MAANDAG, 3 SEPTEMBER 2012, 13:22 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Radio sportverslaggever Peter Vandenbempt is hard voor Anderlecht na het 2-2 gelijkspel tegen Genk. "Een derde gelijkspel is veel te veel voor een club als Anderlecht", aldus de verslaggever in zijn analyse.


"Zeker omdat de belasting met Champions League-voetbal nog moet komen. Maar er is geen reden tot onrust, want we zijn begin september en Anderlecht had tegen Genk genoeg kansen om te winnen. Na de rust drukte het Genk helemaal weg en had het 17 corners, dat zegt toch wel wat."

"Voorzitter Vanden Stock kennen we als een eeuwige optimist. Hij spreekt over een toptweeplaats in een groep met Milan, Zenit en Malaga. Dan vind ik het vreemd dat je zo moet wroeten tegen een team als Limassol. Ook vreemd is dat het nu plots nog een verdediger bijhaalt als cadeau voor coach Van den Brom."

"Maar het strafst van al is het geval-Mbokani. Hij maakte twee heel belangrijke en mooie goals, maar daar moet hij dan weer een verbeterd contract voor krijgen. En dat terwijl Mbokani al vorstelijk betaald wordt. Ik zou zeggen: geef dezelfde beloning aan doelman Proto, want zonder zijn save deed die goal van Mbokani er niet meer toe."

De volledige analyse kan je lezen / beluisteren op Sporza.

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.