Van den Brom ziet Gillet nu ook als rechtsback

MAANDAG, 3 SEPTEMBER 2012, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom haalde Denis Odoi tijdens de rust naar de kant. Guillaume Gillet zakte een rij en werd rechtsachter. Nochtans gaf Van den Brom eerder aan Gillet niet als rechtsback te zien. "Maar soms moet je je mening herzien."


"Denis Odoi heeft het niet goed gedaan en dus heb ik hem gewisseld. Ik had aan mijn backs gevraagd om door te dekken. heeft dat veel te weinig gedaan", aldus Van den Brom na de partij. "Guillaume legt risico's in zijn spel, maar heeft die positie goed ingevuld. Vanaf nu zie ik hem ook als rechtsback."

Gillet: "Odoi niet begraven"

Gillet liet in het verleden al verstaan dat de rechtsback niet zijn favoriete positie is. "Maar als de coach mij vraagt om daar te spelen, doe ik dat met plezier', vertelde hij. 'Met het vooruitzicht op de nationale ploeg is het goed om mij daar uit te spelen, maar op training heeft onze coach dat nog nooit gedaan."

"Ik speelde er één keer in de voorbereiding tegen Salzburg en toen was ik rotslecht. Ook Odoi was de laatste matchen niet zo goed, maar je hoeft hem daarom nog niet te begraven. Hij heeft al bewezen dat hij een goede speler is."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.