"Genk geprofiteerd van defensieve fouten"

MAANDAG, 3 SEPTEMBER 2012, 07:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet speelde 90 minuten lang mee tegen Genk. Hij hekelt vooral op de fouten in de defensie waarvan Genk kon profiteren: "We hebben vandaag veel kansen gehad om de winst binnen te halen", begint Gillet.


"Maar jammer genoeg hebben we er te weinig gebruik van gemaakt. Genk, daarentegen, heeft wel geprofiteerd van onze defensieve fouten. We hebben hen te veel ruimte gelaten en daardoor hebben ze hier twee doelpunten kunnen scoren.

"Ik denk niet dat de Europese match van dinsdag nog in de benen zat bij ons. We waren goed gerecupereerd en bovendien had Genk ook gespeeld afgelopen week. Vaak zijn twee goals thuis genoeg om te winnen, maar de tegenaanvallen van Genk waren goed. In ieder geval is dit puntenverlies geen ramp."

"We hadden liever gewonnen, maar goed ... Het was wel een goede match voor het publiek. In dit systeem betekent de achterstand van vier punten op Club Brugge weinig. We concentreren ons nu weer op de volgende matchen, in de competitie en Europees."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.