Reactie van den Brom na gelijkspel

ZONDAG, 2 SEPTEMBER 2012, 20:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kwam tegen Genk niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Van den Brom zag dat zijn ploeg het in de eerste helft het niet goed deed en voerde tijdens de rust twee gouden wissels door: Bruno en Iakovenko.


Dat beide ploegen deze week Europese wedstrijden achter de rug hadden was te zien: "Wij hebben twee dagen meer rust gehad dan Genk, maar dat was er niet aan te zien". Het leek wel andersom. We begonnen te slap aan de wedstrijd en zo liepen we achter de feiten aan."

Na de 0-1 hoopte van den Brom dat de speler wakker gingen worden: "Het zat echter niet mee en we kenden pech in de afwerking. In de tweede helft hebben we alles gegeven. We wilden die wedstrijd zeker nog winnen. Zo werd het een aantrekkelijke en leuke wedstrijd.

Dat Brugge nu op 4 punten komt te staan in het klassement deert de trainer niet: "Je verliest twee punten en dat is jammer na een heel mooie week. Aan de andere kant denk ik dat je de spelers niet veel kan verwijten. Dat Club vier punten uitloopt? Dat is totaal onbelangrijk."

Bron: belgiumsoccer.be



anderlecht-online forum