Wil Aruna de wet van '78 gebruiken?

DONDERDAG, 3 FEBRUARI 2005, 14:08 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Aruna na het seizoen vertrekt bij Anderlecht staat al vast. Valt nog af te wachten of dat in alle vriendschap of met slaande deuren zal zijn.


"Als Anderlecht hem weer blokkeert door te veel te vragen, zal Aruna alle middelen gebruiken om vrij te komen", zegt Serge Trimpont, de manager van Aruna. Vrij vertaald: Aruna zou de wet van 1978 (zoals bv. Mendoza) wel eens durven te gebruiken.
"Maar zover is het nog niet", benadrukt Trimpont. "We willen geen oorlog met Anderlecht. We gaan rond de tafel zitten, maar ons standpunt is duidelijk."

Rest natuurlijk de vraag: hoeveel zal Aruna kosten? In augustus vroeg Anderlecht nog 12 miljoen euro, in januari 2005 was dat bedrag al gehalveerd.
Maar voor de zomer noemt manager Herman Van Holsbeeck geen prijs: "Dat hangen we niet aan de grote klok. We bespreken dat met Aruna en zijn manager."

Die manager, Serge Trimpont, laat er geen twijfel over bestaan: "Aruna zal voor heel weinig geld vertrekken. Anderlecht heeft twee kansen om veel poen te pakken aan zich voorbij laten gaan. Het heeft zijn keuze gemaakt en moet daar nu de gevolgen van dragen."



anderlecht-online forum