Jovanovic over vermeend flesjes-incident

ZATERDAG, 1 SEPTEMBER 2012, 10:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals geweten was er na de wedstrijd tegen Limassol een opstootje met enkele AEL-spelers. Daarbij zou volgens het UEFA-rapport ook Milan Jovanovic betrokken zijn. Hj zou een flesje water naar de tegenstanders gegooid hebben.


"Als ik in dat rapport sta, dan moeten er veel namen in dat rapport staan", verdedigt Jovanovic zich. "Die van AEL belaagden de stewards en wilden tot bij ons komen, terwijl alle Anderlecht-spelers in onze kleedkamer zaten. Er is geen enkel fysiek contact geweest tussen ons en de spelers van Limassol. Of ik met een flesje heb gegooid? Die van AEL begonnen met dingen te gooien en je moet je niet laten doen. Bij AEL waren ze gewoon gefrustreerd. Ik heb nooit een ploeg gezien die zoveel tijd won. Zeker 15 keer lag dat spel nodeloos stil."

"Wie mij kent weet dat ik een heel vriendelijk karakter heb. Ik maak nooit problemen met iemand. Mijn temperament, dat is iets anders. In 99procent van de gevallen heb ik mezelf onder controle." (lacht)

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.