Vargas: "Wil er staan tegen Club Brugge"

ZATERDAG, 1 SEPTEMBER 2012, 09:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De tijd van blessures en revalideren lijkt eindelijk voorbij voor Ronald Vargas. Op het veld van OH Leuven mocht hij al eens invallen en gisteren scoorde hij tegen de beloften van Beerschot een hattrick.


"Ik ben mentaal een stuk sterker", zegt de Venezolaan in Het Nieuwsblad. "Als ik deze drie blessures kan overwinnen, kan ik alles aan. Ik zal nooit opgeven, want ik ben geboren om te voetballen en ik haal mijn energie uit deze sport. Ik geloof ook in het lot. Door die blessures ben ik ook bij Anderlecht terechtgekomen. Ik moet mijn rol hier nog spelen."

Toch wil Vargas niet overhaast te werk gaan. "Ik kan weer spelen, maar we mogen de revalidatie niet in één week tijd verknoeien. Zo was ik onlangs opgeroepen voor Japan-Venezuela. De Venezolaanse bondscoach belt mij constant, maar Anderlecht heeft met de voetbalbond overlegd om mij nog te sparen. Ik vond het jammer, maar ik begreep het wel. Ik denk dat ik nog twee maand nodig heb om weer topfit te zijn."

Vargas heeft alvast één wedstrijd met stip aangekruist in zijn agenda. "Nu wil ik eerst nog wat wedstrijden spelen met de beloften en dan steeds meer invallen bij de A-ploeg. Er is één match die ik zeker wil spelen. Op 10 november (tegen Club Brugge, red)."



anderlecht-online forum