Blessurenieuws

MAANDAG, 1 SEPTEMBER 2003, 09:01 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg heeft opnieuw last van de rechter dij. Zaterdag na de match voelde hij dezelfde last als toen tegen Krakow. Morgen ondergaat hij een echo.

Ook nog morgen wordt Goran Lovré in Brussel verwacht. De jonge Serviër is in zijn land voor enkele specialisten te raadplegen in verband met zijn knieblessure. Bij anderlecht zeggen ze dat een operatie onvermijdbaar is. Men verwacht Lovré niet terug voor het einde van de eerste ronde.

Glen De Boeck zal deze avond na een lange afwezigheid terug zijn opwachting maken bij de reserven. Ook Iachtchouk, Ilic, Traoré, MacDonald en Van Steenberghe zullen er zijn. Vanderhaeghe en Junior, gaan beide morgen naar Dr. Martens om definitief groen licht te krijgen. Mogelijk spelen ze al woensdag tegen Turnhout.

Martin Kolar zal echter nog moeten wachten vooraleer hij kan spelen. Hij zal pas eind september terug zijn opwachting maken.

Vincent Kompany zal present zijn bij de aftrap van de Nationale belofte. Zijn blessure is dus niet zo erg (lichte hersenschudding).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.