Suarez: "In punt is minder belastend voor knie"

ZATERDAG, 28 APRIL 2012, 11:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez kende een goede avond in Genk. De Argentijn had amper last van zijn knie. "Ik ben echt zeer blij daarvoor. Na de rust voelde een klein beetje hinder, maar het viel goed mee", aldus Suarez.


De voorbije weken speelde Suarez vaak op de flank, tegen Genk verving hij Mbokani in de punt van de aanval. "In die centrale positie voel ik dat ik belangrijk ben voor de ploeg", vertelt de Argentijn. "Op de flanken moet ik meer lopen en met mijn knie is dat moeilijker. Ik speel liever in het punt. Zelf al moet ik sprinten, het zijn kortere inspanningen en minder zwaar voor mijn knie."

Nog vier wedstrijden moet Suarez het maximaal zien uit te houden. "Dit zijn nog vier finales waarin we voluit moeten gaan. Het is wat ironisch dat we het tijdens de play-offs thuis moeilijker hebben, maar we hebben ons spel van het seizoensbegin teruggevonden en dat moeten we aan ons publiek tonen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.