Jovanovic: "Voldoening van kop tot teen"

ZATERDAG, 28 APRIL 2012, 11:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met drie assists had Milan Jovanovic een passend antwoord op de groeiende kritiek. Na afloop was hij weer zijn eigenste zelf. "Ik blijf altijd geloven in mezelf. Als ik niet meer in mezelf zou geloven, wie moet het dan wel doen?"


"Over mijn periode op de bank zeg ik liever niets meer, want Ariël Jacobs is de enige die goed geplaatst is om mijn werk op het veld te analyseren, maar deze drie assists zijn belangrijk", vertelde Jovanovic na de match in Genk. "Ik blijf een grote speler. Zelfs als ik tien matchen geen bal raak, weet ik dat ik altijd terug zal komen."

Jovanovic merkte ook op dat heel de ploeg sterk speelde. "En in dat geval is het ook voor mij gemakkelijk. We stonden vandaag dicht bij elkaar en de bal ging goed van voet tot voet. Op zulke momenten kan ik zowel vooraan als achteraan zijn, maar dit seizoen waren er ook al wedstrijden dat we slechter voetbalden. De mensen verwachten dan dat ik doelpunten maak, maar ik ben een middenvelder en geen spits. Dan kun je toch niet alles eisen van mij?"

In de strijd op de landstitel is deze zege van erg groot belang. "Maar we zijn nog geen kampioen", waarschuwt Jovanovic. "De titel is pas binnen als het mathematisch zeker is, want in deze Play-off 1 kan veel gebeuren. Laat ons hopen dat Club Brugge straks verliest. Maar vandaag ben ik heel gelukkig. Ik voel voldoening van kop tot teen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.