Gillet en De Sutter voor Wasyl en Mbokani?

DONDERDAG, 26 APRIL 2012, 08:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs breekt zich momenteel het hoofd over wie morgen Marcin Wasilewski en Dieumerci Mbokani vervangen tegen RC Genk. De kans is groot dat hij kiest voor Guillaume Gillet en Tom De Sutter. Denis Odoi blijft dan linksback.


Na enkele serieuze missers in de heenmatch lijkt het weinig waarschijnlijk dat Jacobs opnieuw Jordan Lukaku tegenover Anthony Vanden Borre zet. Gezien de goede prestatie van Odoi zondag op Club Brugge, is de kans groot dat deze morgen mag blijven staan. Guillaume Gillet wordt dan rechtsachter.

In de spits lijkt Jacobs te kiezen voor Tom De Sutter. Hij traint na zijn knieblessure opnieuw volop mee en is fysiek klaar om Mbokani te vervangen. Het blijft alleen afwachten of de spits voldoende matchritme heeft. Dit seizoen verzamelde hij nog geen 600 speelminuten en in de eerste vijf play-off-matchen komt hij slechts aan twintig minuten. Hij scoorde dit seizoen ook nog maar twee keer.

Het laatste vraagteken dat overblijft is wie Sacha Kljestan vervangt. Bedi Mbenza is een optie, maar het kan ook zijn dat Jacobs Kanu naast Biglia posteert en Canesin in de ploeg brengt. Of tovert hij met Praet of Marecek een wit konijn uit zijn hoed? We weten het morgen.

Bron: Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.