Deschacht en De Sutter klaar voor Genk

MAANDAG, 23 APRIL 2012, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Geen Olivier Deschacht gisteren bij Anderlecht. De linksachter was out met een blessure aan de hamstrings. Tegen vrijdag moet hij voldoende hersteld zijn om te kunnen spelen tegen Genk. Ook Tom De Sutter zou fit raken.


"Maandag speelde ik met de beloften om matchritme op te doen", vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad. "Er schoot opnieuw iets in mijn hamstring, maar het is niet dezelfde blessure als enkele weken geleden. Het is echt mijn seizoen niet."

Deschacht werd gisteren als linksachter vervangen door Denis Odoi. Die verandert vrijdag van flank om de plaats van de geschorste Marcin Wasilewski in te nemen. Ariël Jacobs kan Deschacht dan ook goed gebruiken tegen Genk.

Ook met de knieblessure van Tom De Sutter gaat het de goede kant op. Hij verdraaide vorige week zijn knie op training en hield daar een klein kraakbeenletsel aan over. Vandaag ondergaat hij een test, maar Anderlecht hoopt hem ook klaar te krijgen voor vrijdag. Door de schorsing van Dieumerci Mbokani zit er voor De Sutter mogelijk een basisplaats in.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.