Doek valt voor Thomas Chatelle en STVV

ZONDAG, 22 APRIL 2012, 13:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sint-Truiden verloor gisteren in de match van de laatste kans met 1-4 van Westerlo. Na drie jaar in de eerste klasse zakt de club weer naar de tweede afdeling. Ook de van Anderlecht gehuurde Thomas Chatelle kon het tij niet keren.


Sint-Truiden huurde Thomas Chatelle in januari van Anderlecht tot het einde van het seizoen. De 30-jarige linksbuiten, op een zijspoor bij paars-wit, werd gehaald om de Kanaries mee uit de penarie te helpen. Tevergeefs, zo blijkt.

"Het was stil in de kleedkamer", zei Chatelle tegenover de micro van Sporza. "Maar we waren niet goed genoeg om in eerste te blijven. Dat is hard, maar zo is voetbal. We moeten alleen naar onszelf kijken. En als je net niet goed genoeg bent, dwing je het geluk dat je nodig hebt ook niet af. Of ik mee naar tweede klasse ga? Dat weet ik nog niet. We waren niet met onze toekomst bezig, alleen met de volgende match. Maar die is er nu niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.