"Spelers willen Club Brugge tik verkopen"

ZATERDAG, 21 APRIL 2012, 11:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs temperde gisteren op de gebruikelijke persbabbel de uitspraken van enkele van zijn spelers. "Deze topper zal zeker niet beslissend zijn", blijft de coach nuchter. "In deze play-offs is alles nog mogelijk."


"Iedere speeldag zorgt weer voor een ander beeld. Kijk naar ons: Na onze zege tegen AA Gent dachten we dat we vertrokken waren. Enkele dagen later verliezen we plots van Racing Genk", relativeert Jacobs het belang van de topper tegen Club Brugge.

Volgens Jacobs is de groep gebrand om een goed resultaat neer te zetten tegen Club. "In de spelersgroep leeft het wel om Club Brugge een flinke tik te verkopen", waarna hij er meteen aan toevoegde: "Die winnaarsmentaliteit is goed, maar het zal er vooral op aankomen diezelfde mentaliteit ook zondag vanaf 18u op de mat te brengen."

Anderlecht is voorlopig de enige ploeg die durft uit te spreken dat ze kampioen willen worden en dat stoort Jacobs. "Bij Club Brugge blijven ze beweren dat ze niet in de titel geloven, daar ga ik geen energie meer in steken. Ik ga mijn spelers wijzen op de kwaliteiten en de gebreken van de tegenstander. Na onze nederlaag tegen Racing Genk is er een positief groepsgesprek geweest. We moeten enkel naar onszelf kijken."

Bron: Het Nieuwsblad, rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.