Anderlecht bevestigt komst Hawsawi

MAANDAG, 16 APRIL 2012, 11:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de komst van Osama Hawsami bevestigd. De verdediger uit Saudi-Arabië tekent voor twee jaar. "Ik ben erg trots om bij een grote en traditierijke als RSC Anderlecht te mogen voetballen", zo vertelt hij op RSCA.be


"Dit is voor mij een begin. Ik heb altijd de ambitie gekoesterd om in een belangrijke Europese competitie te mogen aantreden", aldus verdediger. "Nu is het mijn doel om Anderlecht te helpen nog meer prijzen te winnen. Ik ben het bij Al Hilal gewoon om voortdurend onder druk te voetballen. Die ervaring heb ik."

"Ik verlaat een heel grote club voor een andere grote vereniging. Ik popel om aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Tot nu toe is mijn contact met België erg goed. Bovendien ken ik wel iets van de Belgische mentaliteit want ik voetbalde onder grootheden als Eric Gerets en Georges Leekens."

Hawsawi is aanvoerder bij zowel zijn team Al Hilal als bij de nationale ploeg, waarvoor hij al tachtig keer in actie kwam. Vorige week legde de 28-jarige verdediger met succes zijn medische tests af in Brussel. Hawsawi wordt de eerste Saudi die in België komt voetballen.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.