"Spijtig dat Kortrijk waarschuwing moest zijn"

ZATERDAG, 14 APRIL 2012, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de winst in Gent moet Anderlecht vanavond bevestigen tegen Genk. Dat weet ook Ariël Jacobs, die ook weet dat het geen makkelijke avond wordt. "Genk is in vorm. En in deze play-offs kan iedereen kan van iedereen winnen."


In ieder geval is de sfeer rond Anderlecht een stuk positiever dan eerder deze week. "Dat is het relatieve van voetbal", aldus Jacobs. "Tot een goeie week geleden was alles slecht en nu plots, van de één op de andere dag, lijkt alles zoveel beter. De play-offs zijn pas drie matchen ver, we hebben nog veel speeldagen te gaan en nog een maand werk voor de boeg. Dan pas zit het kampioenschap erop, niet eerder. Ons einddoel is de titel, maar het zou fout zijn om etappes over te slaan."

"Jammer dat sommigen een rood licht nodig hebben"

Jacobs had het op zijn persconferentie ook over zijn personeelswissels tegen Gent. "Keuzes maken is niet moeilijk, alleen weet je pas naderhand of ze goed waren of niet." Wat vond hij trouwens van de invalbeurt van Jovanovic? "Hij heeft gedaan wat ik van iedereen verwacht die invalt."

"Ik heb altijd gezegd dat ik iedereen in de kern nodig zou hebben. Alleen jammer dat sommigen een rood licht nodig hebben voor ze beseffen dat je altijd scherp moet zijn. Het blijft spijtig dat Kortrijk een waarschuwing moet geweest zijn."

Bron: RSCA.be, Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum