Strenge Lukaku: "Ik heb nog veel werk"

DONDERDAG, 12 APRIL 2012, 11:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jordan Lukaku stond voor de tweede keer op rij in de basis bij Anderlecht. Hoewel hij opnieuw goed speelde, was hij na afloop toch erg streng voor zichzelf. "Neen, ik ben niet tevreden over mijn eigen prestatie."


"Ik probeer de ploeg te helpen en voluit te gaan en momenteel lukt dat vrij aardig”, aldus de jongste Lukaku. “Maar ik heb nog veel werk. Mijn positiespel moet beter. Hopelijk komt daar snel verandering in.”

Na de kritiek van de voorbije week, deed deze zege extra veel deugd. “'Vandaag is bewezen dat Anderlecht het niet altijd met dezelfde gezichten hoeft te doen. Nu bewezen we dat er op de bank ook heel wat goede jongens zitten. Ook met andere mensen in de ploeg kunnen we een goed resultaat neerzetten. Voor Anderlecht is dit een heel mooie zege.”

Door de zege van Anderlecht komt Club Brugge straks met extra druk aan de aftrap tegen Standard. “Daar ben ik niet mee bezig. Wij staan eerst. Waarom zouden wij moeten omkijken? Ik wil leider blijven en kampioen worden.”

Tot slot kreeg Jordan ook nog een vraag over zijn broer Romelu bij Chelsea. "Ik zie niet in waarom ik daarover iets zou moeten zeggen", verwees hij de vraag categoriek naar de prullenbak.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



anderlecht-online forum