Niet alle spelers staan achter persboycot

DINSDAG, 10 APRIL 2012, 12:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws kan de persboycot bij de spelers van Anderlecht niet op zoveel bijval rekenen als men wil doen geloven. Het zou gaan om een initiatief van Lucas Biglia en Silvio Proto, die gesteund worden door de club.


"Het gaat om een unanieme beslissing van de spelersgroep", zo vertelde Ariël Jacobs vrijdag over de persboycot. Maar binnen de spelersgroep vallen hele andere signalen te horen. Verschillende basisspelers lieten HLN weten dat ze "volledig verrast" waren en dat ze "wel graag hun visie op de wedstrijd hadden gegeven".

Voor de wedstrijd is er binnen de groep alvast niet gepraat over een persboycot. Bewijs het interview dat Milan Jovanovic vlak na affluiten gaf aan Sporting Telenet. Ook dachten sommige spelers (waaronder opnieuw Jovanovic) dat het initiatief uitging van de club. Als reden voor de persboycot haalde Biglia in een persbericht vrijdag de "onheuse behandeling van de club door verschillende media" aan. Wat dit precies inhoudt, blijkt ook voor sommige spelers een raadsel.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.