Kaminski: "Ik wil terug worden uitgeleend"

DINSDAG, 10 APRIL 2012, 10:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski keert na dit seizoen terug van OH Leuven naar Anderlecht. Maar als het van de doelman afhangt, is dit maar voor even. "Ik zou liever nog een jaar uitgeleend worden om extra ervaring op te doen", zo vertelt hij.


"OHL wil me graag houden, maar als Anderlecht me opeist, moet ik gaan", aldus Kaminski, die bij Anderlecht tweede doelman zou worden na Silvio Proto. Maar dit ziet hij niet echt zitten. "Beide partijen kunnen er alleen beter van worden als ik nog een jaar wordt uitgeleend. Ik kan mij verder ontwikkelen en Anderlecht krijgt er één seizoen later een keeper met meer ervaring bij."

Bij OHL krijgt Kaminski alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Hij staat er geregeld in een schietkraam. "Voor een keeper is dat extra frustrerend. Anderzijds leer ik in dat soort wedstrijden ook veel bij, met spelers die vrij voor me opduiken, hoek- en vrijschoppen, pogingen vanuit de tweede lijn, ... Ook het mentaal verwerken van zo'n half dozijn tegengoals hoort bij mijn leerproces."

Bron: Het Laatste Nieuws

n.v.d.r. Thomas Kaminski ontkende dit bericht intussen wel via facebook met onderstaand bericht:

Nooit niet gezegd dat ik niet naar Anderlecht wil.. Waar halen ze het toch?? De grootste ploeg van Belgie waarom zou ik er niet naartoe willen???




anderlecht-online forum