Anderlecht-spelers lassen persboycot in

ZATERDAG, 7 APRIL 2012, 15:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De spelers van Anderlecht hebben na de wedstrijd op Standard beslist om niet langer met de pers te praten. Hoe lang ze dit doen, is niet bekend. Aanvoerder Lucas Biglia en woordvoerder David Steegen gaven uitleg bij de beslissing.


Steegen was de eerste die wat uitleg gaf: "Het is een collectieve beslissing van de spelers. De oorzaak is een hele resem artikelen die vorige week zijn verschenen en vooral enkele over de zaak Wasilewski", aldus Steegen. "Hoe lang de stilte zal duren weet ik niet. Dat moeten de spelers beslissen."

Een beetje later werd een communiqué verzonden waarin Lucas Biglia de beslissing van de spelers meedeelde. "Dit leefde al een tijdje in de groep. De voorbije week werd de club door verschillende media onheus behandeld. Als de media correct zijn met ons, zullen wij ook correct zijn met de media."

Coach Ariël Jacobs bleek alvast niet op de hoogte. "Ik heb net in de kleedkamer vernomen en het blijkt het een unanieme beslissing te zijn", klonk het op zijn persconferentie na de match. "Waarom ze niet spreken, moet je aan hen vragen. Maar dat is moeilijk, want zij antwoorden niet. Ik zal het dadelijk op de bus wel vernemen."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.