RSCA pakt de 3 punten tegen Beveren!

ZATERDAG, 30 AUGUSTUS 2003, 22:28 - Pieter

Anderlecht heeft vanavond Beveren met 1-0 verslagen in het Constant Vandenstock stadion.
Sporting begon aan de wedstrijd zonder Zetterberg, maar wel met Wilhelmsson en Mornar in de basis.

Anderlecht begon sterk aan de wedstrijd, Na 10 minuten zette Mornar de Beverse verdediging in de wind en scoorde de enige goal van de wedstrijd.
Hierna liet Anderlecht Beveren meer in de wedstrijd komen, zo bleef de wedstrijd toch nog spannend.
Beveren vergat echter de kansen af te maken. Ook na de rust speelde paars-wit behoudend.
Het bleef 1-0 en Anderlecht blijft zo alleen leider.

Halfweg de tweede helft werd Marc Hendrikx ingebracht voor een zwakke Seol. Hendrikx werd tijdens de match luidkeels aangemoedigd door de RSCA-supporters.
Ook na de match werd zijn naam gescandeerd!