Selectie Standard - Anderlecht

DONDERDAG, 5 APRIL 2012, 20:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

21 spelers zijn door Ariël Jacobs geselecteerd voor de partij van morgen op Standard. Alle verwachte namen zijn erbij, ook Matias Suarez. "De pijn is draagbaar, hij kan en wil die verbijten", aldus Jacobs over zijn sleutelfiguur.


Vandaag vertelde Suarez in de kranten dat hij zondag tegen Kortrijk met pijn speelde. "De wedstrijd van zondag heeft hem geen deugd gedaan, maar ook geen kwaad. En dat op zich is ook al positief", aldus Jacobs. "Hij weet dat hij heel strikt een preventieve therapie moet volgen of dat hij anders problemen zal krijgen."

Marcin Wasilewski zit ook in de kern, zijn schorsing gaat pas volgende week in. Guillermo Molins ontbreekt, net als Michaël Cordier. Die zal zijn vrouw bijstaan tijdens haar bevalling. Davy Roef vervangt hem als derde doelman.

Selectie: Biglia, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kabangu, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lukaku, Mbenza, Mbokani, Odoi, Patou, Proto, Roef, Schollen, Suarez en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.