Deschacht: "Relatie met Jacobs kan beter"

WOENSDAG, 4 APRIL 2012, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een half jaar doorbreekt Olivier Deschacht zijn mediastilte. De linksachter is vanavond te gast in 'De kleedkamer', de voetbaltalkshow van Luk Alloo op Sporting Telenet. Het Laatste Nieuws kon het interview al bekijken.


Deschacht vertelt er onder meer over zijn moeilijke verstandhouding met Ariël Jacobs. Dat die onlangs verklaarde de revalidatie van Deschacht via twitter te volgen, vindt Deschacht bizar. "Ik begrijp dat niet", aldus Deschacht. "Ik ben elke dag op training."

"Hoe met relatie met hem is? Rustig. Neen, ik geef er geen cijfer voor. Dat het beter kan? Ja, het kan beter. Hoe dan? Gewoon beter." Wat er precies scheelt, weet Deschacht niet. "Dat moet je aan de trainer vragen."

"Eén blessure en alle krediet is weg"

Dit seizoen pendelt Deschacht tussen de basiself en de bank. Na jaren titularis te zijn geweest, zit dit hem niet echt lekker. "Dat is het leven van een voetballer, zeker? Je bent één keer geblesseerd en meteen verlies je alle krediet. Ik ben tien maanden out geweest en veel mensen zijn me vergeten."

"Oké, aan mij nu om terug te vechten en ik ben een vechter", klikt het bitter. "Of er wel voldoende liefde is van Anderlecht voor mij? De liefde van mij is er. Dat is het belangrijkste." Deschacht heeft nog een contract voor drie jaar, aan een vertrekt denkt hij niet echt. "Ik kijk alleen naar de volgende wedstrijd: dan wil ik spelen en daar werk ik keihard voor."

Wie het interview wil bekijken, moet om 19.15 uur afstemmen op Sporting 1 op Telenet.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.