Suarez: "Eerste helft was slechtste in heel lang"

MAANDAG, 2 APRIL 2012, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee wedstrijden afwezigheid stond Matias Suarez er gisteren opnieuw. Hij liet zich opmerken met een assist voor Mbokani. "Maar deze start is niet ideaal. Een punt thuis tegen Kortrijk, dat is niet genoeg."


"Onze eerste helft was onze slechtste prestatie in heel lang. Een verklaring heb ik niet voor onze prestatie. Aan stress lag het niet. Maar het liep allemaal mis. Er zat vooral geen beweging in onze ploeg", zo vertelde Suarez na de partij.

"Ik ben triest op dit moment. Maar er sluipt nu zeker geen twijfel in de ploeg. Dit was maar één wedstrijd. En uiteindelijk hebben we niet verloren en staan we nog altijd op de eerste plaats. We moeten de pagina van deze match snel omdraaien. De komende dagen moeten we oplossingen vinden voor de problemen waar we vandaag mee geconfronteerd werden."

"Duidelijke strafschop"

In de slotfase werd Suarez in het strafschopgebied onderuit gehaald door També en Zukanovic, maar de scheidsrechter legde de bal niet op de stip. "Dat was een duidelijke strafschop", is Suarez zeker. "Ik werd geraakt door de tegenstander. "Anders zou ik nooit mijn evenwicht verliezen en kon ik op doel trappen."

Voor de wedstrijd was er twijfel of Suarez wel kon spelen. Hoe is het nu met zijn blessure? "Ik heb nu wat pijn. Maar ik was klaar om te spelen. Ik was bereid om de pijn te verbijten om de ploeg te kunnen helpen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.