Scout twijfelt niet: “Gómez kan mee bij City!”

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2022, 17:14 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - WEBSITE Sergio Gómez lijkt op weg naar Manchester City. De vraag is of hij dit seizoen al in de plannen van Pep Guardiola past of nog een seizoen wordt uitgeleend.

De geruchtenmolen over Gómez en Manchester City kwam dinsdag op toerental. Toevallig had Anderlecht-online die dag een gesprek met Jacek Kulig, een Poolse talentscout die in Brussel woont en meer dan 200.000 volgers op Twitter heeft. In afwachting van het uitgebreide interview, trakteren we jullie al op zijn mening over een transfer van Gómez naar City.

“Ik volg Sergio al sinds hij zeventien is”, stak Kulig van wal. “Als je mij toen zou hebben gezegd dat hij ooit als linksback zou spelen, had ik jou gek verklaard. Dan had ik hem nog eerder als doelman verwacht.”

“Maar Anderlecht en Vincent Kompany hebben iets geweldig gerealiseerd door hem vorig seizoen om te vormen tot linksachter.”

“Het zou uiteraard zonde zijn voor Anderlecht om hem te verliezen”, trapte Kulig een open deur in. “Bij City is de concurrentie natuurlijk enorm en zou hij niet elke wedstrijd in de basis staan. Maar Gómez kan dit seizoen al gewoon mee bij de Citizens, hoor. Hij is gewoon gemaakt voor Manchester City! Volgens mij gaat hij een grotere carrière uitbouwen dan Oleksandr Zinchenko.”


Benieuwd naar wat Kulig te vertellen had over Rayane Bounida, Young Boys Bern, Julien Duranville en nog veel meer? Houd onze site de komende dagen dan goed in de gaten! 

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum