Refaelov: "Ik heb er vertrouwen in"

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2022, 16:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht heeft ondertussen voet gezet in Estland. Tijdens de vlucht stond Lior Refaelov de pers te woord. Op het Instagram-account van Sebastiano Esposito is te zien dat er tijdens de vlucht ook tijd was voor plezier

De ploeg en hun entourage is deze middag geland in Talinn. Na een goede competitiestart werden ze meteen wakker geschud tegen Cercle Brugge. "Die eerste helft zondag was onvergeeflijk, we hebben ook heel wat fouten gemaakt, dat moeten we onthouden en meenemen naar de volgende wedstrijden."

Maar Refaelov heeft er vertrouwen in dat iedereen klaar en alert is voor de wedstrijd van donderdagavond tegen Paide Linnameeskond. "We zijn hier om een goed resultaat neer te zetten, ik heb er vertrouwen in. We kennen de opstelling al van gisteren, of ik in de basis sta ? Het is een goeie ploeg, meer kan ik daar niet over zeggen. We hebben veel jongeren in de ploeg en die houden met scherp, anderzijds probeer ik om hen zoveel mogelijk te pushen."

"Europees spelen is heel belangrijk voor de club, dat weten we allemaal. We moeten morgen de eerste stap zetten naar de volgende ronde om het dan thuis af te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.