Manchester City aast op Gómez

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2022, 21:56 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sergio Gómez is stilaan terug klaar voor de strijd na een vervelende blessure. Toch is het niet zeker dat we de Spanjaard nog in het shirt van Anderlecht te zien krijgen.

Manchester City zou zijn pijlen namelijk hebben gericht op de 21-jarige linkspoot. Volgens Sacha Tavolieri zouden de Citizens een bod van zeven miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen hebben geboden. Anderlecht hoopt op een hoger bedrag.

De ploeg van Pep Guardiola zag Oleksandr Zinchenko naar Arsenal vertrekken en lijkt naast linksachter Marc Cucurella te grijpen. Toch zou het niet de bedoeling zijn dat Gómez volgend seizoen de flank afdweilt in het Etihad Stadium. De City Group zou hem in eerste instantie bij Girona FC in de Spaanse eerste klasse willen stallen.

Paars-wit plukte Gómez vorige zomer voor 2,25 miljoen euro weg bij Borussia Dortmund. Afgelopen seizoen was hij in 49 wedstrijden goed voor zeven doelpunten en vijftien assists.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.