Mykhaylichenko: "Blij om terug te zijn in zulke zware periode"

VRIJDAG, 29 JULI 2022, 10:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bogdan Mykhaylichenko heeft zijn eerste training bij Shaktar Donetsk achter de rug. De Anderlecht-huurling sloot aan bij zijn teammaats op oefenkamp in Rotterdam. Aan de clubmedia gaf hij ook al zijn eerste interview. "Toen ik hoorde van de interesse, stemde ik meteen toe."

"Ik ben erg blij om terug te keren naar de Oekraïense competitie in zulke zware tijd voor ons land en om deel uit te maken van een grote club als Shaktar", zo vertelt Mykhaylichenko. "Toen ik hoorde van de interesse, stemde ik meteen toen. Ik stelde geen voorwaarden. Shaktar is een grote club. En natuurlijk is de Champions League een enorme uitdaging voor mij."

"Veel spelers ken ik al van bij de nationale ploeg. Ze hebben mij goed ontvangen." Als verwelkoming moest Mykhaylichenko samen met Neven Djurasek, een andere nieuwkomer, door twee rijen van teammaat lopen terwijl ze plagerige tikken kregen. "Iedereen lachte. Dat was de bedoeling", lacht Mykha.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.