Minstens 5 miljoen voor Verbruggen

ZATERDAG, 16 JULI 2022, 08:47 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Doelman Bart Verbruggen (19) zal wel degelijk Anderlecht verlaten volgens La Dernière Heure en naar Burnley trekken. De transfer zou in een stroomversnelling zijn geraakt en de club van Kompany zou 5 miljoen euro bieden plus bonussen.

Anderlecht zou financieel een goede zaak kunnen doen aangezien Verbruggen voor 300.000 euro werd overgenomen van NAC Breda. Kompany komt na Cullen opnieuw een speler halen bij Anderlecht, maar hij zorgt er anderzijds ook voor dat de clubkas extra middelen krijgt. Uiteindelijk kan Burnley om het even welke speler van Anderlecht kopen als ze dat wensen.

Het vertrek van Verbruggen verplicht Anderlecht vermoedelijk wel om op zoek te gaan naar een doelman voor de U23. Tenzij men opteert voor Rik Vercauteren of Timon Vanhoutte. En wat gebeurt er met de positie van reservedoelman? Vult Coosemans of de vorig jaar uitgeleende Wellenreuther die vacature in? We hebben twee seizoenen geleden gemerkt hoe belangrijk een goede reservedoelman kan zijn toen Van Crombrugge langdurig geblesseerd was en zijn afwezigheid de club punten kostte. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.