Officieel: Stroeykens tekent één jaar bij

VRIJDAG, 1 JULI 2022, 20:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is er witte rook: Mario Stroeykens heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd. De 17-jarige aanvaller, die nog vastlag tot eind komend seizoen, verlengde zijn overeenkomst met één jaar. Hij ligt nu vast tot medio 2024.

"Ik ben trots op mijn traject: ik begon aan dit avontuur op 8-jarige leeftijd en deze club heeft me sindsdien veel gegeven. Ik wil iets teruggeven aan de fans door mijn waarde te bewijzen bij de eerste ploeg. I'm ready for the next level", zo vertelt hij op RSCA.be.

"Net zoals voor een aantal andere jongeren zal het komende seizoen belangrijk zijn voor Mario zijn ontwikkeling", vult CEO Peter Verbeke aan. "Ondanks zijn jonge leeftijd is Mario fysiek en technisch klaar om de concurrentie aan te gaan binnen de eerste ploeg. Hij zal de kansen krijgen om zich in de kijker te spelen, maar uiteraard zullen we hem de nodige tijd gunnen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.