Overzicht van de internationals

MAANDAG, 13 JUNI 2022, 10:51 - D.A.B.

ANDERE Kristoffer Olsson speelde niet in de partij tussen Zweden en Noorwegen. Zweden verloor de partij met 3-2 en staat slechts derde in de groep op vier punten van Servië en zeven van Noorwegen. Joshua Zirkzee speelde de eerste helft met de U21 van Nederland tegen Wales. Hij slikte een geel karton na 37 minuten, maar Nederland won wel met 0-1. Hierdoor eindigt Oranje eerste en plaatsen ze zich voor Euro 2023.

Aan de andere kant van de Oceaan ging Amir Murillo aan de slag met Panama tegen Martinique. Hij speelde de volle 90 minuten maar moest tevreden zijn met een scoreloos gelijkspel. Panama blijft wel eerste in de Concacaf Nations League groep met vier punten voor op Costa Rica, dat wel één wedstrijd minder telt.

Josh Cullen speelde de hele wedstrijd met Ierland tegen Schotland. Ierland won makkelijk met 3-0 en staat tweede in de Nations League groep.

Christian Kouamé speelde dan weer de hele wedstrijd met Ivoorkust tegen Lesotho, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de voetbaldwerg. Ivoorkust blijft wel eerste in de groep voor kwalificatie voor de Afrikacup. De voorsprong is echter beperkt tot één puntje op de nummers twee en drie.