"Chelsea was te hoog gegrepen voor Lukaku"

WOENSDAG, 29 FEBRUARI 2012, 17:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku verhuisde in augustus vorig jaar voor twaalf miljoen euro naar Chelsea, maar de spits komt bij de Blues nauwelijks aan spelen toe. Philippe Collin, secretaris-generaal van Anderlecht, is niet helemaal verrast.


"Chelsea was te hoog gegrepen gezien de omstandigheden", zegt Collin in Gazet van Antwerpen. "Tegen de concurrentie van Drogba, Torres en co kan Lukaku niet op. Maar ik begrijp dat Chelsea een droom voor hem is, hij is ook nog een kind. Maar hij heeft niet beseft dat Chelsea het zich kan veroorloven om een speler die zoveel geld gekost heeft toch naast de ploeg te laten."

"Kijk naar Jovanovic bij Liverpool, hem overkwam daar hetzelfde. Lukaku vindt best een club waar hij aan spelen toekomt", denkt Collin. "Maar daar zal Chelsea natuurlijk mee over beslissen."

"Speel of zoek een oplossing"

Ook bondscoach George Leekens is van mening dat Lukaku misschien beter andere oorden opzoekt om aan speelgelegenheid te komen. "Deze week ga ik eens goed met hem praten. Ik reken nog altijd op hem", aldus Leekens.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.