Brussels nog steeds boos op Anderlecht

WOENSDAG, 29 FEBRUARI 2012, 14:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De relatie tussen Anderlecht en Brussels-voorzitter Johan Vermeersch lijkt opnieuw erg slecht te zijn. Vermeersch kan niet lachen met de transfer van Aoulad en de spelers die Brussels huurt, vindt hij geen meerwaarde brengen.


Toen Dalibor Veselinovic vorige winter van Brussels naar Anderlecht verhuisde, leek dit het begin van een goede samenwerking tussen de twee Brusselse ploegen. Een jaar later klinkt bij Brussels enkel ongenoegen.

"Aoulad is een exponent van de duizenden spelertjes die hier hun opleiding hebben genoten en kansen gekregen hebben. Nu hij zelf doorbreekt, gunt hij de club niets", briest Vermeersch in Sport/Voetbalmagazine. "Veselinovic heeft dat heel correct wél gedaan door een jaar bij te tekenen".

"Aoulad daarentegen heeft alleen aan zichzelf gedacht. Ik vind dat een heel slecht signaal voor de Marokkaanse gemeenschap. Wat mij nog meer teleurstelde, is dat Anderlecht hem onderschept heeft zonder mij daarvan op de hoogte te brengen. Zelfs geen telefoontje."

"Geloof niet meer in samenwerking"

Afgelopen zomer stuurde Anderlecht Ablaye Seck en Bruno Baras op huurbasis naar Molenbeek in het kader van de samenwerkingsovereenkomst die de clubs afsloten na de transfer van Veselinovic. Hun komst werd echter geen succes. Vermeersch noemde hen al "twee broccoli's."

"Als je als tweedeklasser spelers van Anderlecht krijgt, mag je toch enige meerwaarde verwachten. Die twee hebben samen hoop en al vijf wedstrijden gespeeld", aldus een misnoegde Vermeersch.

"Hoe ik de verdere samenwerking nog zie? Wat valt daar nog op te zeggen? Ik heb geen enkel signaal meer gekregen van Anderlecht. Persoonlijk geloof ik er niet meer in."

Bron: Sport/Voetbalmagazine



anderlecht-online forum