Jovanovic wekt steeds meer irritatie op

DINSDAG, 28 FEBRUARI 2012, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-spelers ergeren zich steeds meer aan Milan Jovanovic. Vooral Silvio Proto kan het niet hebben dat de Serviër zijn ploegmaats bekritiseerd zonder zelf goed te spelen. Na de match tegen Lierse uitte hij z'n ongenoegen.


Na de wedstrijd tegen AZ vertelde Proto dat Anderlecht "niets kan doen als het in elke match incasseert". Zijn ploegmaats, de verdedigende spelers voorop, konden niet echt lachen met deze uitspraak.

“In plaats van de verdedigers te bekritiseren, is het beter naar de eigen prestatie te kijken”, zo vertelde Proto zondagavond tegenover de Franstalige tv-zender Voo. Daarna somde hij alle spelers op die volgens hem zijn best hadden gedaan op het Lisp. Hij vernoemde alle verdedigers en de middenvelders Kljestan en Biglia.

Een beetje daarna vertelde Proto ook zijn gedacht in de kleedkamer. “De aanvallers mogen blij zijn dat ze de verdedigers nog hebben”, zo zou hij verteld hebben. Jovanovic gaf naar verluidt geen kik.

Dat Jovanovic zich meestal afzijdig houdt van de groep maakt zijn positie er al niet veel sterker op. Zondag op Lierse pakte Jovanovic met wilde gebaren Mbokani en Suarez aan. Vooral de Argentijn leek erg aangeslagen.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.