Tajaouart tekent eerste profcontract

DINSDAG, 10 MEI 2022, 16:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Het is de periode van de contractverlengingen bij Anderlecht. Met Anas Tajaouart tekende vandaag opnieuw een jong talent zijn eerste profcontract. De Brusselaar heeft zijn lot tot 2025 aan Anderlecht verbonden.

Tajaouart, geboren in op 7 september 2005, is een middenvelder die doorgaans op de acht of de tien speelt. "Anas is een laat-mature speler, maar een echte ket van Neerpede", zegt hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans. "Hij is technisch begaafd, speelt met veel bravoure en moed en compenseert zijn eerder kleine gestalte met een schier grenzeloze energie."

De Belgische jeugdinternational sloot zich op 7-jarige leeftijd aan bij Anderlecht. Vorig seizoen speelde hij bij de U18 van Stéphane Stassin. "We zijn erg tevreden dat hij nu de stap zet richting de brede kern van de U21 en we zullen hem blijven ondersteunen in zijn individuele ontwikkeling", besluit Stassin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.