Jacobs: "Steek geen energie in analisten"

ZATERDAG, 25 FEBRUARI 2012, 10:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht én Ariël Jacobs krijgen in de media de wind van voren van verschillende voetbalanalisten. Toen daar gisteren een opmerking over werd gemaakt op de persconferentie, reageerde de coach van paars-wit cynisch.


"Ik steek geen energie in analisten", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad. "Dat zijn mensen die ooit twee keer goed op een bal hebben geschopt en nu hun mening verkondigen. Het resultaat tegen AZ was 1-0 en 0-1, maar bellen jullie maar naar de analisten, hè. De schrijvende pers moet ook zijn brood verdienen. Als ik iets goeds wil lezen, dan koop ik geen krant maar een strip."

Over zijn eigen toekomst zei Jacobs: "Dat is ook een materie om kranten te vullen. Laat iedereen de speculaties maar voeden. In tijden dat het veel slechter ging dan nu, heb ik altijd gezegd dat ik hier niet zit voor mezelf maar voor de club. Mijn contract loopt af eind juli en tot dan geef ik het beste van mezelf."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.