Verbruggen in doel tegen Antwerp?

ZATERDAG, 7 MEI 2022, 08:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Toen Vincent Kompany gisteren zei dat na de training van vandaag moet blijken wie fit is voor de partij van morgen tegen Antwerp, doelde hij niet alleen op Joshua Zirkzee. Het Laatste Nieuws weet dat doelman Hendrik Van Crombrugge al enkele dagen niet meetraint. Zijn problemen met de rug spelen weer op.

De kans is reëel dat Bart Verbruggen morgen in doel staat tegen Antwerp. Van Crombrugge stond vorig seizoen maanden aan de kant met een rugblessure. Dit seizoen speelde hij al elke wedstrijd, maar hij heeft opnieuw last.

Als Van Crombrugge niet fit raakt, start Verbruggen. Ook derde doelman Colin Coosemans is al een tijde out. Rik Vercauteren zou dan als tweede keeper op de bank zitten.

De blessures hebben ook invloed op de U21 die vanmiddag hun bekerfinale spelen tegen Racing Genk. Normaal is Verbruggen er eerste doelman. Nu zal de 18-jarige Timon Vanhoutte wellicht tussen de palen staan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.