Molins viert comeback tegen U21 Gent

ZATERDAG, 25 FEBRUARI 2012, 01:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De beloften van Anderlecht hebben vrijdagavond met 0-2 verloren van AA Gent. Voor de jongens van Geert Emmerechts was het de eerste competitiewedstrijd na het toernooi in Viareggio. Guillermo Molins maakte zijn wederoptreden.


De match stond in het teken van de Zweedse flankspeler Guillermo Mollins die na bijna acht maanden blessureleed zijn comeback vierde. Molins raakte in juni vorig jaar zwaar geblesseerd aan de knie in de oefenpartij tegen Knokke.

Molins liet zich tegen de beloften van AA Gent al een paar keer opmerken met enkele slimme passes. Op het half uur ging hij zijn eigen kans, maar zijn poging ging over het doel van Gent. Bij de rust werd Molins vervangen door Elis Koulibaly.

Anderlecht kreeg het moeilijk in de tweede helft en Gent klom verdiend op voorsprong via Cerimagic. Toen diezelfde Cerimagic in de slotfase de 0-2 op het bord zette was de match gespeeld. Gent kwam in de toegevoegde tijd nog dicht bij de 0-3, maar het schot van Butsraen ging naast.

Uitslag: 0-2
Doelpunten: 72' Cerimagic (0-1), 86' Cerimagic (0-2)

Anderlecht: Roef, Vervoort, Mbemba, Godeau (70' De Wilde), Lukaku, Musonda T. (62' D'Alberto), Molins (46' Koulibaly), Tarfi M., Deville, Musonda L., Luckermans



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.